Akciók

Egész évben Akció >
Törzsvásárlói ajánlat >
Masszázs >
Ajándékutalvány >

Kedves Olvasó!

Az elmúlt évben nagy érdeklődés mellett indítottuk el Fittpercek című hírlevelünket, melyre eddig nagyon sok lelkes olvasó vagy a témához közel álló érdeklődő regisztrált honlapunkon.
Reméljük, hogy azok a percek melyeket hírlevelünk olvasása kapcsán velünk töltenek, az idei évben is hasznos tanácsokkal, ötletekkel, információkkal szolgál Önöknek a szépségipar ezen területéről. A 2010-es esztendőben lesz szó magáról a testkezelési eljárásról, állapotfelmérésről, a fogyókúrák útvesztőiről, betegségekről, gyógyítási eljárásokról, akupunktúráról, szépségipari újdonságokról, kozmetikumokról a szépség, egészség és harmónia jegyében.
Amennyiben kérdéssel szeretnének hozzánk fordulni, honlapunkon keresztül bármikor megtehetik. Kérdéseikre szívesen válaszolunk.

Várjuk Önt is Vendégeink közé!

A testkezelési eljárásokról röviden

A testkezelési eljárások alapvetően szépségipari, testkezelésre kifejlesztett eszközökkel történnek és mindig a problémás területek kifejezett és célzott alakformálására irányulnak. Ezek az eljárások korlátozódhatnak egy vagy több eszköz együttes használatára. A felajánlható kezelési forma minden esetben egyénre szabott kell legyen. Ez azt jelenti, hogy a választható kezelések felajánlása előtt állapotfelmérést kell végezni.

Fizikális állapotfelmérés:

- testsúly mérés
- testzsír % mérés
- kötőszövet állapota
- testforma besorolása
- genetikai fizikális jellemzők
- cellulit állapota
- bőr állapota

Általános állapotfelmérés:

- korábbi és jelen betegségek
- gyógyszerszedés
- korábbi fogyókúrák eredménye és tartóssága
- plasztikai sebészeti beavatkozás
- idegrendszerre ható környezet
  (stressz, túlhajszoltság, kevés alvás …)
- diéta (folytat-e jelenleg, ha nem mennyire
  tudja betartani)
- folyadékfogyasztási szokások (mit és mennyit)
- általános étkezési szokások


 

Az állapotfelmérés egy magára valamit is adó szalonban beszélgetés és nem kikérdezés formájában valósul meg, oly módon, hogy a szolgáltatás igénybevételére készülő vendég ne érezze magát zavarban, oldott és bizakodó legyen. Az állapotfelmérést követően kialakul a felajánlható testkezelési eljárások köre, mely a vendég esztétikai problémája tükrében korlátozódhat a test egy bizonyos területére, vagy általános – a test minden részén – arányosan kialakult túlsúly esetén a test egészére.

Ennek megfelelően alkalmazhatunk egy vagy több gép segítségével alap vagy kombinált testkezelést.

A bérlet felajánlása után az állapotfelmérést végző szakembernek fel kell ajánlania a bérletben szereplő gépek közül egy vagy akár több gépre vonatkozó ingyenes kipróbálási lehetőséget. Ennek komoly jelentősége van a vendég részére, hiszen így van módja megtapasztalni, hogy az adott – számára a legjobb kombinációjú – bérletben szereplő szépségipari eszközökkel végzett eljárás számára jól tolerálható és kellemetlenséget nem okoz.

A fogyás, méretcsökkenés, esztétikai problémákra irányuló testkezelés közben nagyon fontos, kiemelkedő jelentőségű, hogy a vendég képes legyen ellazulni, kikapcsolódni, relaxálni. Így a kezelés eredménye – a pozitív mentális állapotnak köszönhetően – még szembetűnőbbé fog válni. Ennek megfelelően a vendég testkezelése csak olyan tartományban (minden gép esetében vannak kezelési fokozatok) történhet, mely számára a legkisebb kellemetlenséggel vagy fájdalommal sem jár.

A testkezelési eljárás során nincs jelentősége annak, hogy a kezelést a gép által biztosítható legmagasabb tartományban végezzük, hiszen a kezelés eredményessége nem feltétlenül az intenzitástól függ. Ahol viszont számít az intenzitás, ott az alacsonyabb intenzitást toleráló vendégeknél időben nyúlik meg a kezelés, ami ugyanolyan eredményességhez vezet.

A testkezelési eljárások hatékonysága

A szolgáltatást igénybe vevő vendégek eredményei különbözőek. A kezelés soha nem lehet sikertelen csak az eredmények mértéke függ több tényezőtől. Ezek a tényezők 10 pontban összefoglalhatóak. Tartalmukat érdemes végiggondolni, betarthatóságára való alkalmasságunkat értékelni mielőtt igénybe vesszük a szolgáltatást. Sokszor szembesülnek a különböző szalonok szakemberei azzal, hogy a vendég többet várt a kezeléstől mint amilyen eredménnyel zárta azt. Higgyük el és magunkba nézve értékeljük az eredményeket az alábbiak szerint:

1. A kezelés megkezdése előtt komoly szándékkal határozzuk el, hogy fogyni, formálódni akarunk, egészségesebben szeretnénk élni.

2. Tudatunkat megacélozva, AKARJUNK FOGYNI

3. Ne a csodában, hanem saját kitartásunkban és akaraterőnkben bízzunk.

4. Tartsuk be minden esetben a kezelések eredményessége miatt előírt kezelési gyakoriságot. (Ez gépenként eltérő lehet, a kezelést végző szalonnak minden esetben tájékoztatni kell erről a vendéget)

5. Magunkhoz mérten diétázzunk. (A diéta nem jelenti azt, hogy csak salátalevelet lehet rágcsálni, vagy kizárólag csirkét lehet enni. Nem jelenti a teljes zsírmentességet, nem jelenti a szénhidrát teljes megvonását. A Slim Fitt Alakformáló Szalon kifejezetten rossznak tartja a divatdiétákat is. Az önmagunkhoz mért diéta a legmegfelelőbb. Ez azt jelenti, hogy az ételek mennyiségének csökkentése az első és legfontosabb szempont. A második a napi legalább 3 étkezés, viszonylag egyforma időben. A harmadik, hogy válasszuk ki a nekünk legjobban betartható diétát, ami ne különbözzön drasztikusan az étkezési szokásainktól. A szalonok általában rendelkeznek dietetikus szakemberrel, aki segít összeállítani a diétát egy előzetes kérdőív alapján. Próbáljuk ki Stahl Judit: Büntetlen örömök című szakácskönyvét. Az egész család imádni fogja, az is aki nem diétázik.)

6. Napi 3 liter cukormentes tea vagy ásványvíz fogyasztása elengedhetetlenül szükséges (a kezelési eljárások során megbontott zsír, salakanyag csak a megfelelő folyadékbevitel mellett távozik a szervezetből. Ez megdönti azt a tévhitet is, hogy a kezelés nem más mint vízhajtás.)

7. Aktívabb élet. (Menjünk gyalog a közeli boltba, lépcsőn menjünk ne lifttel, hetente 3x sétáljunk egy kicsit a friss levegőn. Hétvégén próbáljunk meg kirándulást szervezni.)

8. Nagy bulizások után bűnbánó nap. (Nem lehet egész életünkben önkontrollt gyakorolni, néha ki kell rúgni a hámból.. Más nem szükséges utána, csak 1 nap bűnbánat gyümölccsel, teával, vízzel)9. Legyünk türelmesek önmagunkhoz. Amit több hónap alatt felszedtünk magunkra, attól ne akarjunk pár hét alatt megszabadulni. Az ilyen fogyás csak átmeneti, utána vasfegyelem nélkül a többszöröse jön vissza.

10.

Mindig bízzunk a kezelés eredményességében. Ez már fél siker. Hamarosan beköszönt a tavasz, lekerül a nagykabát, előkerül a szoknya a körömcipő, a blúz. Majd jön a nyár és vele a még lengébb ruhadarabok. Időben kezdjünk el felkészülni a nyárra.


Alma Lasers Accent
* LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (+3630) 828-5184. www.slimfitt.hu
STRIA * GYÜMÖLCSKÚRA * DIÉTA
CELLULIT * SÚLYPROBLÉMÁK
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni hírlevelünket kattintson IDE.
TESTKEZELÉS - FOGYÓKÚRA - KARCSÚSÍTÁS - MÉREGTELENÍTÉS - FOGYÁS - ALAKFORMÁLÁS - TIPPEK, TANÁCSOK, ÖTLETEK