alakformáló hangfrekvenciás, ultrahangos fogyasztó gépek

Testkezelés - Alakformálás - Ultrahangos zsírbontás kockázat nélkül!

Fókuszált ultrahanggal történő végleges zsírbontás ULTRASHAPE

Egy forradalmian új, sebészet nélküli zsírlebontó technológia. Az UltraShape Contour-1 berendezés jelenleg az egyetlen a piacon, mely nagyenergiájú fókuszált ultrahang technológiával rendelkezik. Alapvetően különbözik az összes szokásos testkarcsúsító eljárástól, mivel azok lényege elsősorban a zsírdepók, illetve a zsírsejtek méretének csökkentése.Az UltraShape™ akusztikai energiájának hatására a zsírsejteket képesek vagyunk véglegesen megsemmisíteni, melyek azután a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak.

A berendezés által létrehozott speciális ultrahang impulzusokat a szabadalmaztatott kezelőfej fókuszálja, és juttatja el a zsírszövet mélyére. Az intenzív ultrahang impulzusok akusztikus energiája a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és szelektív mechanikai hatást idéznek elő. Ennek eredményeképpen a zsírsejtek sejtfala felhasad, a bennük lévő triglicerid szétfolyik és a szövetközi folyadékba kerül. Innen a szervezet keringési és nyirokrendszerén keresztül fokozatosan távozik a szervezetből.

A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták gondoskodnak. Az UltraShape módszer szelektív, és teljesen biztonságos. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy kizárólag a zsírsejtekre hat, sértetlenül hagyva a környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és nyirokrendszer.

Természetes zsíreltávolítási folyamat

Az UltraShape Contour1 berendezés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére lett kifejlesztve. A szétfolyósodott zsír (Trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül távoznak. A roncsolt zsírsejtekből a trigliceridek felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A „sejthulladék” a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből.

A nagyszámú intézményre kiterjedő kontrollált klinikai vizsgálatok, független klinikák tapasztalatai és a nagyszámú gyakorlati eset egyaránt azt mutatják, hogy az UltraShape technológia áttekintett hatásai a felszabaduló trigliceridek tekintetében nem mutatnak klinikailag számottevő növekedést a vérben vagy a májban, mivel azok több hét alatt, fokozatosan távoznak.

Az UltraShape módszer nem a zsírdepók átmeneti csökkentésével éri el hatását, hanem a zsírsejtek lebontásával és számuk végleges csökkentésével. Hatása a sebészeti zsírleszívás sebészet nélküli alternatívájának tekinthető. Hatása tartós, mivel a zsírszövetek valóságosan megsemmisülnek, majd eltávolításra kerülnek.

A sebészet nélküli eljárásból adódóan nincs fájdalom, nincs műtő, nincs anesztézia, és nincs felépülési idő. A kezelést követően a páciens azonnal folytathatja napi tevékenységét.

Fejlett kezelést követő és irányító szoftver

Az UltraShape kezelést egy szabadalmaztatott, valósidejű képalkotó rendszer ellenőrzi és irányítja a kezelést az egyenletes és homogén alakformálási eredmények elérése érdekében. A rendszer magában foglal egy szoftvert, ami leképezi a háromdimenziós kezelési zónát, így garantálva a korábban meghatározott kezelés algoritmusának pontos betartását.

Nagyon fontos, hogy egyúttal megakadályozza, hogy több impulzust lehessen leadni azonos helyre. Ez az algoritmus biztosítja a teljesen egyenletes energiaszállítást a kezelt területre, minimalizálva a kontúr szabálytalanságaiból származó kockázatokat, amely kockázat egyébként a zsírleszívás gyakori kísérője.

Az UltraShape kezelés ellenőrző rendszer figyelembe veszi a kezelt terület dinamikus jellegét. A rendszer rögzíti, és valós időben szinkronizálja a test esetenként változó helyzetét, így a páciens szabadon mozoghat kezelés közben anélkül, hogy ez kihatna a kezelési folyamat eredményére.

Az UltraShape eljárás azon pácienseknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

Szeretettel várjuk szalonunkban! Slim Fitt Csapat

Fogyasztó, alakformáló ultrahangos és rádiófrekvenciás gépeink:

Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Fogyás hatékonyan

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYÓKÚRA - RÁDIÓFREKVENCIÁS ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. Fogyasztó Szalon

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyasztó, zsírbontó gépek