alakformáló hangfrekvenciás, ultrahangos fogyasztó gépek

Testkezelés - Alakformálás - Hangfrekvenciás zsírbontás kockázat nélkül!

Amit az alakformáló kezelésekről tudni kell: a leghatékonyabb gépek és módszerek

Mai rohanó és fogyasztói társadalomra épülő világunkban nehéz különbséget tenni a Médiákban reklámozott alakformáló kezelések és Szalonok által ígért eredmények hatékonysága között. Aki már több módszert kipróbált biztos, hogy rendelkezik pozitív és negatív tapasztalatokkal is. Ez a cikk azért jött létre, hogy a Budapest, XVI. kerületében lévő SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalon által nyújtott szolgáltatásokat tudjam bemutatni.
A Szalonnak köszönhető több mint 10 kg-os fogyásom miatti köszönetem is legyen egyben e bemutató.

A SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban elérhető technológiák bemutatása

Rádiófrekvenciás zsírbontás: ACCENT XL
Szépség és egészség az új technológiának köszönhetően. Az Accent készülék modern, nagyfrekvenciás rendszer esztétikai és kozmetikai beavatkozásokhoz. Forradalmi rádiófrekvenciás készülék unipoláris és bipoláris fejjel. Lehetővé teszi a cellulit gyógyítását, valamint a problémás testrészek alakítását. Az Accent últrahangos technológia a szövetben 15 mm mélységig vezérelt hőtérfogat növelést tesz lehetővé, eléri a zsírszövetet és redukálja a cellulitot. Az Accent rádiófrekvenciás technológia segít redukálni a zsírszövetet, sebészkés nélkül mobilizálja és távolítja el a felesleges zsírt a szervezetből. A bőrre gyakorolt hatása már egy kezelés után is szembetűnő.

Mit kínál az ACCENT

· Zsírszövet redukciót minden nagyobb (fenék, has, hát stb.) és kisebb testtájékra alkalmazható bipoláris és unipoláris rádiófrekvenciás markolat segítségével.
· Cellulit redukciót, bőrfeszesítést, a nyúlási csíkok, műtéti hegek és striák halványítását a bipoláris rádiófrekvenciás markolat segítségével.
· Az Accent abszolút, konkurenciamentes előnyt jelent az olyan kisebb felületek kezelése terén, mint pl. a toka, arctáji részek, felső végtagok, bokakörnyék stb.
· Sebészi beavatkozás nélküli, fájdalommentes, rendkívül hatékony és biztonságos
· A kezelés nem időigényes

Szeretettel várjuk szalonunkban! Slim Fitt Csapat

Fogyasztó, alakformáló ultrahangos és rádiófrekvenciás gépeink:

Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Fogyás hatékonyan

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYÓKÚRA - RÁDIÓFREKVENCIÁS ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. www.slimfitt.hu

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyasztó, zsírbontó gépek