LPG alakformálás, cellulit kezelés
Akciók

Születésnapi Akció >
Törzsvásárlói ajánlat >
Masszázs >
Ajándékutalvány >

Kedves Olvasó!

A SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalon továbbra is szeretné Önökkel megosztani tapasztalatait, valamint hasznos jó tanácsokkal szolgálni egészségünk megőrzése érdekében. Sokszor nagyon kevés is több, mintha semmit nem teszünk annak érdekében, hogy fizikailag és lelkileg egyensúlyban maradjunk.

Reméljük, hogy a szépségipar ezen területén alkalmazott technológiák megismertetésével kedvet ébresztünk ahhoz, hogy a szolgáltatásokat kipróbálják és ezáltal megismerjék. A SLIM FITT Alakformáló és Wellnes Szalonban bármely bemutatott technológia ingyenesen kipróbálható.

Várjuk Önt is Vendégeink közé!

Telítettség - éhség – amit a diétákról tudni kell

A nem kiegyensúlyozott tápanyag-összetételű, vagyis túlzottan magas fehérje, zsír vagy szénhidrát tartalmú étrendek fogyasztása esetében azt figyelték meg, hogy nőtt az energiafogyasztás, az ilyen típusú menük ugyanis kisebb befolyással bírtak a telítettségérzet szabályozására. Ezzel szemben fokozott rost és folyadékbevitellel e téren is eredmények érhetok el.

Az energia-felhasználás fokozására alapuló súlykontroll tudományos szempontból a legelfogadottabb megközelítés. A telítődés és a telítettség közötti különbségen alapuló megközelítés az étrend magas rost és folyadéktartalmával csökkenti az elfogyasztott táplálék energia-sűrűségét. Szakember ellenőrzése mellett ez a módszer sikeresen alkalmazható az elhízás kezelésére.

Az egyetlen probléma ezzel a módszerrel a lemondás. Az ízekhez és az étkezéshez kötodő élményekhez szokottak nehezen bírják tartani a zöldséglevesen, ásványvízen és alacsony zsírtartalmú tejtermékeken alapuló étrendet és szívesen jutalmazzák magukat – korábbi táplálkozási szokásaikhoz híven – magas zsír és cukor tartalmú ételekkel.A kutatások ezért az ízek (és az ezek által nyújtott élmény) megtartását is szorgalmazzák a telítettség és telítődés szabályozása mellett. Orvosi felügyelet mellett például a fehérjebevitel megemelése – a szénhidrát fogyasztás fenntartása mellett – hatékonynak bizonyult a túlsúly csökkentésében.

A fehérjék okozta telítettségérzet meglepő módon független a „telítettség-hormontól” (leptin) és az „éhség-hormontól” (ghrelin), azonban érzékelésében más hormonok vesznek részt. E működési elvek és az éhség/telítettség szabályozó anyagok kölcsönhatásai izgalmas kutatási területet jelentenek a jövoben.

A tartós fogyáshoz huzamosabb ideig napi kb. 500 kcal-val kevesebb energia-bevitel szükséges. Ahhoz, hogy az elért súlyt megtartsuk, napi rendszerességgel végzett, mérsékelt intenzitású mozgás is szükséges. A súlygyarapodás elkerülhető, hiszen nagyban függ életvitelünktol.

Hatékony gépi alakformálás LPG Endermologie technológiával

A hőn áhított külső elérése során különböző technikák próbálhatók ki annak érdekében, hogy eltűnjenek a nemkívánatos zsírpárnák. Korábban már beszéltünk arról, hogy a sport, az egészséges táplálkozás vajon mennyiben befolyásolja alakváltozásunkat egészséges irányba. Szeretnénk bemutatni fittperceinkben ezeket a technikai csodákat. Az egyik legkedveltebb alakformálási technika az LPG. Sok vendég kedvence a rendkívül kellemes érzetű kezelésnek köszönhetően. A kezelés nem kizárólag a zsírpárnák eltüntetését célozza meg.

gépi alakformálás, cellulitkezelés

Louis Paul Guitay

Guitay találta fel az LPG-t, ami egy olyan vákuumos zsírtörő - masszírozó berendezés, ami egyenesen csodát művel a testünkkel. Ő autóbalesetet követően a hegeit egy terápiás masszírozó készülékkel enyhítette, melynek használata során fény derült arra, hogy a zsírszöveteket is képes korrigálni, nem csak a hegeket tünteti el tehát, hanem a zsírt is. Később ő volt, aki szabadalmaztatta a készüléket - annak tökéletesítését követően -, ezért a nevét is róla kapta: LPG.

Hogyan?

Képzeljük el, hogy egy téglatest alakú tárgyban, azaz a masszírozó fejben két motorizált henger csücsül. Ezek egymáshoz képest azonos illetve különbözo irányban mozognak, miközben az általuk létrehozott vákuum beszívja húsunkat - ami valójában zsíros kötoszövet. A masszírozó érzés közben a rendszer összetöri a zsírsejteket, segít kivezetni a kötőszövetekből a méreganyagokat, rekreálja az eldeformálódott bőrfelületet, eltünteti a cellulitet, feszessé teszi a bőrt, kívánságunk szerint formálja a testet. Nem fáj, sőt kifejezetten kellemes, relaxáló és felfrissítő masszázsélmény. Már 4-5 LPG kezelés után látványos a változás.

Rajtam is múlik

Természetesen egy csodagép sem lehet elég hatékony, amennyiben hiányzik az együttműködés a vendég részérol. Az LPG kezelés esetében fontos a méregtelenítés, kombinálva mondjuk ALPHA Oxy LED SPA Chapsula használatával, vagy a forradalmian új nagyteljesítményu Alma Lasers ACCENT XL rádiófrekvenciás elven muködő „zsírbontó”-val amely szintén hőkezelésen alapulva formálja alakunkat. Emellett mindennap három liter vizet kell minimum elfogyasztani, ami segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Alkohol fogyasztása nem ajánlott a kezelés - ami körülbelül tíz-tizenkét alkalom - alatt, mert hatása toxikus és szénhidrátot is tartalmaz, ami ugye nem segíti elő a zsírbontást. És persze a mozgás is nagyon fontos anyagcserénk felgyorsításához, a kívánt eredmény eléréséhez.

Nem csak zsírra

Ahogy írtuk is, Louis Paul Guitay sem zsír eltüntetés céljából fejlesztette ki az LPG-t, hanem hegek eltüntetésére. A gép különbözo tartozékokkal rendelkezik, amelyekkel tökéletesen jól lehet kezelni a megereszkedett bőrt, akár arcon és nyakon vagy épp belső karon is. Műtéti hegeket is szép eredménnyel tüntet el, valamint izomlazító hatása is kiváló. Világhíru sportolók használják egy-egy keményebb sporttevékenység előtt, bemelegítés gyanánt.

 


Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYASZTÁS, FOGYÓKÚRA - ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. www.slimfitt.hu

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyókúra Szalon XVI-XVII. kerület

Méregtelenítés - Diéta és fogyás - Fogyókúra, alakformálás tanácsok