Akciók

Napsugár Akció >
Törzsvásárlói ajánlat >
Masszázs >
Ajándékutalvány >
A Fittpercek korábbi számaiban elindítottuk táplálkozási rovatunkat melyben minden hónapban hasznos információkkal kedveskedünk Önöknek. Minden számunkban kitérünk egy-egy problémára is mely a hölgyek magukkal való megelégedési szintjét rontja. A rovatok célja, hogy olvasóinkat közelebb hozzuk problémáik megismeréséhez és azok hatékony, nem drasztikus beavatkozást igénylő megoldási lehetőségeihez.

Reméljük, hogy törekvéseink által Önök átfogóbb képet alkothatnak a szépségipar azon területéről mely a hölgyek alakformálását tűzi ki célul.

Szeretettel várjuk szalonunkban!
Slim Fitt Csapat

STRIA, NYÚLÁSI CSÍKOK

A nyúlási csíkok, úgynevezett striák kialakulásának legfőbb oka a hirtelen súlygyarapodás. A testsúly megnövekedésének általános oka (az izomépítést természetesen nem ideértve) a hízás. A hízás során zsírszövetünk mérete megnő, megnyújtva ezáltal a bőrt. A kevésbé szerencsések bőre rugalmatlan, emiatt a hirtelen térfogat növekedést rosszul tolerálva megreped. A bőr "repedései" a striák, melyek kialakulásukat követően nem tüntethetőek el és nem barnulnak le. Amennyiben a hízást fogyás követi a striák kevésbé lesznek láthatóak, azonban a bőr ráncosodása miatt újabb esztétikai problémával állunk szemben.
Megoldásként bemutatjuk Önnek az ALMA LASERS által kifejlesztett ACCENT XL rádiófrekvenciás készüléket, mely forradalmasította a bőr szerkezetének helyreállítására tett erőfeszítések eredményességét.
Korábbi fittpercek rovatunkban az ACCENT XL unipoláris fejjel történő kezelések zsírszövetre gyakorolt hatását mutattuk be, melynek eredményeképpen a zsírdepók eltűnnek, a fogyás látványos és tartós marad.
Az ACCENT XL bipoláris fejjel történő kezelés lényege, hogy a hőtérfogat növelés a bőrfelszín alatt csak 1-2 mm mélységben következik be, ott fejti ki hatását.
A "régi" elöregedett, megnyúlt spirális szerkezetű kollagén eltűnik ezzel egy időben szervezetünk "jelet kap" a kollagén csökkenése miatti új kollagén termelésére. Az új kollagén rugalmas spirális szerkezete a bőrfelszín ráncosodásán, megnyúlásán azonnal szembetűnő eredményt mutat. A bőrfelszín kisimul, a ráncok eltunnek, a nyúlási csíkok jelentősen halványodnak, a bőr rugalmas, színe gyönyörű lesz.

A kezelés során a protokollnak megfelelően az adott területet 50-80 Watt közötti teljesítményen kezeljük, ezáltal megfelelő mennyiségű energia bevitel történik a kezelendő testfelületen. Az eredmény pár nap elteltével - bő folyadékfogyasztás mellett - még szembetűnőbb és napról napra fokozottan érvényesül. A szervezet kollagén termelése folyamatos ezáltal 4-5 kezelést követően - a bő folyadékfogyasztás megtartása mellett - még 2-3 hónap múlva is egyre szebb és jobb lesz a bőr felszíne, tónusa.


A kezelés teljesen fájdalommentes, úgynevezett "melegmasszázs".
A striák, nyúlási csíkok, ráncok jelentos javulásán és a bőr feszességének nagymértékű növelésén túl jótékonyan hat a cellulit állapotára is. A bő folyadékfogyasztás mellett ugyanis a szervezet méregtelenítési folyamata is elindul, mely a kezeléssel együtt látványos eredményt hoz a cellulit eltüntetésében is, főként a comb, fenék és has területén. Ugyanezeken a helyeken szokott a leggyakrabban előfordulni a nyúlási csík, stria és ráncosodás is. Ezzel a kezeléssel adott testterületeken mindkét problémát egyszerre tudjuk kezelni.
Az ACCENT XL bipoláris fej megalkotásával az ALMA LASERS forradalmasította a szépségipari gépek között fellelhető technológiák közül a bőr megújítására, fiatalítására, rugalmasságának növelésére tett erőfeszítések eredményességét.

A kezelés Magyarországon kizárólag a SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalon szolgáltatásai között érhető el.

A VÍZ AZ ÉLET ALAPVETŐ ELEME, SZERVEZETÜNK NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐJE 

Testünk 79%-a vízből áll. Ez szinte mindent megmagyaráz a megfelelő folyadékfogyasztás jelentőségét illetően. Azonban nézzük meg mi is történik szervezetünkben a folyadék hiánya, vagy éppen túlzott fogyasztása esetén, illetve valójában mennyi is szervezetünk optimális folyadékigénye.

Ebben a cikkben nem szeretnénk "képleteket" bemutatni, ki és hogyan számolhatja ki optimális folyadékigényét. Célunk, hogy bemutassuk a megfelelő folyadékbevitel jelentőségét, még akkor is, ha nem vagyunk szomjasak.
Az emberi életkor előrehaladtával egyre többen tapasztalják, hogy nem érzik magukat szomjasnak és szinte csak késő délután veszik észre, hogy aznap még "nem is ittak semmit". Szervezetünk folyadékhiányos állapota esetén csökken az immunrendszer védekezőképessége, romlik a koncentráció, növekszik a szabad gyökök és a méreganyagok mennyisége. Ha a dehidratáltság folyamatos jelenséggé válik, szervezetünk válasza, hogy fáradékonyak leszünk, teljesítőképességünk jelentősen csökken, fejfájás és emlékezet-romlás következik be. A méreganyagok felhalmozódása miatt jelentősen megnő a máj terhelése, aminek következtében fáradtnak, erőtlennek érezzük magunkat, egyre ingerlékenyebbek leszünk, hangulatunk ingadozása jelentős mértékben megnő.
Optimális folyadékigényünk kielégítése átlagosan napi 2-2,5 liter. Ennek nagyobb 2/3 része szénsavmentes víz kell legyen, 1/3 részben fogyasszunk minimális cukortartalmú teát, zöldség-és gyümölcsleveket.

Fogyókúra vagy méregtelenítés esetén a folyadékigény az optimális folyadékbevitel feletti szintet kell elérjen, minimum napi 3 litert. A szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok és a fogyókúra során a nyirokrendszerbe kerülő zsír kiválasztására szervezetünknek nincs más lehetosége, mint a folyadékbevitel megnövelése révén intenzívebb nyirokrendszeri munkával a kiválasztó szerveken keresztül tisztítja meg önmagát. Aki már végzett tisztítókúrát az bizonyára érezte a 4-10 napos idoszak után tapasztalható frissebb, egészségesebb, "könnyebb" összességében véve jobb közérzetet.

Szóljunk pár szót a túlzott folyadékfogyasztásról is:

Mint minden másban a folyadékbevitelben sem jó a "túlzott" mérték. Szervezetünk kiválasztó rendszere nem tud "turbó" üzemmódban működni ezáltal előfordulhat, hogy napi 4-5 liter folyadékfelvétel esetén vizesedés, ödéma alakul ki. A folyadékbevitelnél arra is figyelemmel kell lenni ha vízvisszatartást fokozó gyógyszert szedünk vagy ilyen betegségben szebvedünk. Ezekben az esetekben a folyadékbevitel mennyisége és módja mindig az orvosi utasításnak megfelelően történjen.
Összességében elmondható, hogy egészséges szervezet nem tudja "túl inni" magát, azonban a napi 2-3 liter közötti, megfelelő minoségű folyadék felvétele alapvetően meghatározza életminőségünket. Megakadályozza az elhízást, eredményes fogyókúra esetén megtartja a nehezen, kemény akarattal elért eredményt, javítja erőnlétünket, tisztítja szervezetünket, megkönnyíti a kiválasztó szervek és a máj munkáját, jótékony hatást gyakorol immunrendszerünkre, ezáltal általános egészségi állapotunkat is alapvetően befolyásolja.


Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés
SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYASZTÁS, FOGYÓKÚRA - ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. www.slimfitt.hu

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyókúra Szalon XVI-XVII. kerület

Méregtelenítés, fogyókúra hatékonyan - Fogyás tippek, ötletek tanácsok