Akciók

Évindító akció >
Törzsvásárlói ajánlat >
Harmónia csomag >
Masszázs >

Kedves Vendégeink!

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Vendégünknek! 2011 évben is szeretnénk a legtöbbet és a legjobbat nyújtani minden vendégnek aki szépülni, karcsúsodni vagy relaxálni szeretne Szalonunkban. Honlapunkon minden újdonságunkról és aktuális akciónkról értesülhetnek.

Várjuk kedves Vendégeinket a SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban.

Slim Fitt Csapat

ALATTOMOSAN FELKÚSZÓ „ÜNNEPI” KILÓK

Mindenki - aki már küzdött életében az alattomosan felszaladó kilókkal és egyedül nehezen tudja tartani az embert próbáló fogyókúrát – elgondolkozik azon, hogy miként tudna gyorsan és hatékonyan formába lendülni. Ma már számtalan olyan invazív és non-invazív eljárás igénybe vehető a szépségipar területén, mely a hölgyek alakformálási problémáinak megoldását tűzte ki célul. Hogyan tudjuk mégis eldönteni, hogy a számtalan lehetőség közül melyik az és legfőképpen - a széles kínálat mellett – hol, ami a legjobb eredményt biztosítja az elérni kívánt cél érdekében.
A műtéti megoldásokat kínáló lehetőségek nyilvánvalóan gyors és azonnali eredményeket kínálnak, ám a plasztikai sebészet területén komoly műtéti rizikófaktorokat kell számításba vennünk. A non-invazív eljárásokat alkalmazó Alakformáló Szalonok bőséges választéka elgondolkoztat bennünket arról, hogy lehet szépülni és karcsúsodni anélkül is, hogy veszélynek tennénk ki egészségünket, életünket. Igaz, hogy az alakformáló szalonok fogyasztásra, karcsúsításra, bőrfeszesítésre vagy cellulit kezelésre alkalmazott eljárásai nagyobb kitartást és hosszabb idő alatt elérhető eredményeket igényelnek, ám az erre fordított idő többszörösen hasznunkra válik.

A fogyásra, alakformálásra vagy arcfiatalításra szánt idő alatt megtanulhatunk egy más életformára berendezkedni, egészségesebben étkezni, magunkra sokkal jobban odafigyelni. A kúrák ideje alatt oly mértékben meg tudjuk változtatni egész életformánkat, hogy annak a kúra utáni betartása már nagyon kis erőfeszítéssel, egyedül is sikerül. Így az elért eredmények hosszú távon megtarthatóak.
Az a sikerélmény ami pedig az elért eredményekért tett erőfeszítésünkért csakis bennünket illet meg, boldogabbá, magabiztossá, kitartóvá tesz bennünket. Az eredmény amit saját magunk akaratával, kitartásával valósítunk meg ezerszer többet ér, mint a plasztikai sebészetre befizetett azonnali megoldás, melyért semmit nem kell tennünk, csak legyőzni a műtéti ejárással kapcsolatos félelmeinket. Ezek az eredmények sem tartósabbak mint bármilyen más úton elért eredmény, ha annak megtartásáért nem teszünk erőfeszítéseket.

HOGYAN VÁLASSZUNK ALAKFORMÁLÓ SZALONT?

Ez nem egyszerű kérdés, hiszen olyan bőséges a választék. Az internet segítségével ma már több száz szalon közül válogathatunk. Mégis mire figyeljünk? Mivel ma már az emberek 90%-a az interneten tájékozódik ha valamit keres, alapvető, hogy a honlapok alapján tudjunk választani. A honlap mindenképpen legyen igényes, áttekinthető. Ne hemzsegjenek benne a helyesírási hibák. Látszódjon, hogy a honlapot létrehozó vállalkozás tett és tesz azért, hogy a honlapja napra kész és esztétikus legyen. Ha a honlap megnyerte tetszésünket, akkor érdemes azon több időt eltölteni, átnézni a különböző szolgáltatásokat, értékelni, hogy a szolgáltatások ismertetése mennyire érthető számunkra. Ha egy honlap pozitívan érint bennünket, és a szolgáltatások skálája a problémánk megoldására széles körű, akkor érdemes bejelentkeznünk. Mindenképpen egy személyes látogatás szükséges ahhoz, hogy dönteni tudjunk arról, mely szalon szolgáltatását vesszük igénybe az elérni kívánt cél érdekében. Sok helyen kínálnak ingyenes állapotfelmérést. Ez fontos szempont, hiszen úgy tudunk személyes tapasztalatot szerezni, hogy azért nem tartozunk fizetési kötelezettséggel. A szalon hangulatának és az állapotfelmérést végző szakembernek jó benyomást kell tennie ránk. Fontos a tisztaság, a higiénia. Ezek az emberi külső szempontok. Szakmailag az a szalon a tökéletes, ahol a problémánk megoldására irányuló eljárások széles skálája megtalálható. Ez azért is fontos, mert minden eljárásnak lehetnek ellenjavallatai. Ha sok megoldás közül választhatunk, akkor biztosan elérhető az eredmény amit szeretnénk.
A fogyni, karcsúsodni kívánó vendégek rendelkezésére ma az alábbi eljárások állnak rendelkezésre:

1. ultrahangos zsírbontás (pl: Ultrashape, kavitációs ultrahang)
2. mélymeleg terápiák (pl: Alpha kapszula)
3. rádiófrekvenciás zsírbontás (pl: ACCENT XL, Boom Center, Regen)
4. kötőszövet masszázs (pl: LPG, Starvac)
5. izomstimuláció (pl: ULTRATONE)

 

Azok a fogyasztó és wellness szalonok, ahol ezen eljárások mindegyike megtalálható biztosan eredményesen képesek kezelni a problémát. Melyik eljárást milyen problémára?

1. fogyás: rádiófrekvencia, mélymeleg terápia, ultrahangos zsírbontás
2. bőrfeszesítés: rádiófrekvencia, izomstimuláció, iszapkezelések
3. cellulit kezelés: rádiófrekvencia, LPG
4. arcfiatalítás: rádiófrekvencia
5. méregtelenítés: mélymeleg terápia, hullámmasszázs, iszapkezelés

Érdemes még figyelnünk az akciókat. Nem mindig azok az akciók jók, ahol kevesebbet kell fizetni egy kezelésért vagy egy bérletért. Sok esetben kínálnak a szalonok bonus kezeléseket, ahol az ajándék kezelések együttes értéke, akár 30-70%-os többletszolgáltatást ad ugyanannyi pénzért és az eredmények is sokkal jobbak lesznek, hiszen több kezelést kaphatunk a probléma megoldására. Ami fontos szempont még: A belvárosi, budai alakformáló szalonok árai általában magasabbak mint a külvárosi szalonoké, ám ez nem mindig jár együtt a szolgáltatási színvonallal. Ne a szalon területi elhelyezkedése alapján, hanem a személyes tapasztalatunk alapján döntsük el, hogy melyik szalont válasszuk. Összefoglalva az alábbi szempontokat vegyük figyelembe: Higiénia, tisztaság, emberbarát környezet, figyelmes-hozzáértő szakemberek, széles választék a kezelési eljárásokban, pozitív személyes tapasztalat, akciók, árak.

Amennyiben minket választ a legkiválóbb szolgáltatásban lesz része egy olyan alakformáló szalonban ahol a kezelési eljárások teljes skálája megtalálható. Nálunk az első naptól kezdve és azóta minden nap annak jegyében telik el, hogy szolgáltatunk. A SLIM FITT Szalonban mi Önnel együtt Önért dolgozunk.

Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYASZTÁS, FOGYÓKÚRA - ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. www.slimfitt.hu

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyókúra Szalon XVI-XVII. kerület

Méregtelenítés, fogyás hatékonyan - Fogyás tippek, ötletek tanácsok
Ultrahangos zsírbontás Mélymeleg terápia Rádiófrekvenciás zsírbontás Kötőszövet masszázs