Akciók

Tavaszi akció >
Törzsvásárlói ajánlat >
Harmónia csomag >
Masszázs >

Kedves Vendégeink!

A tavasz beköszöntével a sok napsütés öröme mellett szeretnénk mi is kedveskedni minden kedves törzsvásárló Vendégünknek. Bevezettük a SLIM FITT VIP kártyát, melyhez kapcsolódóan számos kedvezménnyel és meglepetéssel szolgálunk Vendégeinknek. A VIP kártyához való jogosultság feltételeiről aktuális Fittperceinkben tájékoztatjuk Önöket.

Várjuk kedves Vendégeinket a SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban.

Slim Fitt Csapat

SLIM FITT VIP kártya

A SLIM FITT Szalon szeretné megköszönni törzsvásárló Vendégeinek hűségüket. Bevezettük a VIP kártyát, melyet minden kedves Vendégünk átvehet, aki már legalább három bérletet vásárolt nálunk. A VIP kártyát Szalonunkban bármikor átveheti nyitvatartási időben. A kártya névre szóló, nem átruházható. A kártyához kapcsolódóan időről-időre újabb meglepetésekkel kedveskedünk Önöknek. A VIP kártya tulajdonosok jelenlegi meglepetése: Minden VIP kártya tulajdonos törzsvendégünk 2011 december 31-ig havonta egy alkalommal egy ingyenes kezelést vehet igénybe ULTRATONE, LPG, Dr LIFE Hullám és nyirokmasszázs vagy Alpha LED SPA gépünkkel. A kezelés igénybevételéhez a kártya kiváltása és időpont egyeztetés szükséges. Váltsa ki mielőbb VIP kártyáját, amennyiben már háromszor vásárolt nálunk alakformáló vagy arcfiatalító bérletet, így akár már április hónaptól kezdve igénybe veheti az ingyenes kezeléseket. Szeretettel visszavárjuk.

Egyénre szabott diéta – Biztos fogyás

A zsír nem hízlal. A szénhidrát nem hízlal. A fehérje nem hízlal. Természetesen a kalóriák sem hízlalnak. Ami hízlal, az a szervezeted képtelensége arra, hogy bizonyos fajta táplálékokat megfelelően dolgozzon fel, és energiává alakítsa azokat. Vajon miért van az, hogy amitől a barátnőd gyönyörűen lefogy, az az étrend nálad szinte semmi eredményt nem produkál? Mitől hatásos egy táplálék-kiegészítő valakinél, amikor a másik embernek semmire sem jó? Miért beszélnek össze-vissza a szakemberek arról, hogy mit kell enni?

Van válasz: meg kell értened milyen fogyókúra típusba tartozol.

„Az egyik ember gyógyszere a másiknak méreg” – szól az ősrégi görög mondás, és a táplálkozás összekuszált adattengerében ez helytálló megállapítás. Nem létezik egyetlen általános, mindenkire érvényes táplálkozási program sem. A genetikus és biokémiai jellemzők, az öröklött hajlamok és a környezet rád gyakorolt hatása mind meghatározó abban, hogyan reagálsz bizonyos ételekre. Csak akkor tudsz eredményesen, tartósan lefogyni, ha a saját szervezetednek, anyagcserédnek megfelelő táplálékokat fogyasztod. Ez valójában nem is fogyókúra, ez arról szól, milyen üzemanyaggal működik rendesen a szervezeted, mik azok az ételek, amitől egészséges leszel, energikus és sugárzó. Ha a testedben egyensúlyba kerülnek a biokémiai folyamatok, magától értetődő módon áll be a neki megfelelő testsúlyra, tehát a fogyás elkerülhetetlen lesz. ű

Ami minden ésszerű táplálkozási irányzatban közös, az a finomított szénhidrátok, valamint a vegyszerekben dúskáló feldolgozott élelmiszerek mellőzése az étrendből, hiszen ezek annyira felborítják az anyagcserét, hogy miközben számos betegséget megalapoznak, még gyorsan el is raktározósnak zsír formájában. A kiegyensúlyozott diétákban sosem szerepel a somlói galuska, az instant kakaó, vagy a grízes tészta.

De honnan lehet tudni, hogy kinek mire van szüksége?

Bizonyos alapvető jellemzők alapján különböző típusokba sorolhatjuk a fogyni vágyókat.

A legegyszerűbb csoportosítás a tápanyagok alapján történik, aszerint, hogy hogyan hasznosítja szervezetünk a fehérjét, a szénhidrátot és a zsiradékot. Ez alapján megkülönböztethetünk úgynevezett fehérje-típust, szénhidrát-típust és a vegyes típust.

A fehérje-típus

Könnyen lesz szénhidrátfüggő (tehát délutánra már ölni tudna egy szelet csokiért és nem bírja kenyér nélkül), ugyanakkor ha húst fogyaszt, energikusabbnak érzi magát. Nem tudna salátákon élni, gyakran kívánja a zsíros ételeket is, és a léböjtnek a gondolata is komoly aggodalommal tölti el. Könnyen hízik, viszont ha sportol, izomzata is könnyen fejlődik. A túlzott cukorfogyasztás depressziót, hangulatingadozásokat vált ki nála.

Milyen diéta:

Ha a fentiek rád illenek, az erősen szénhidrátszegény diétákkal tudsz a legjobban fogyni, és ezek az egészségedre is jó hatással lesznek. A fehérje-típus akár az Atkinst is bírja, ezen kívül más, ketogén diétákat is viszonylag könnyen alkalmaz (South Beach, Protein Power). Fogyás után sem térhetsz vissza a kenyérhez, tésztához, gabonákhoz, viszont nyugodtan eheted a zsíros ételeket és a vörös húsokat is. Fontos, hogy ha fogyni akarsz, fogyassz elegendő zsiradékot és egyél gyakran.

Szénhidrát típus

Közöttük találhatóak azok az irigyelt emberek is, akik úgy tűnik, bármennyi édességet ehetnek, mégsem híznak. Ám az egészséget nem kilókban mérik, és nekik különösen oda kell figyelni erre. Ez a típus nem tolerál annyi állati fehérjét, nem kívánja a zsíros, fűszeres ételeket. Szívbaj nélkül megeszik egy ültő helyében hat palacsintát, és fél órával később nem nyitogatja a hűtőajtót, mert a szervezete egész jól tolerálja ezt a cukor-ingadozást. Nem képezi életének központi részét az evés, és viszonylag kis adagokat eszik.

Milyen diéta:

Ha magadra ismertél, neked való a vegán-, nyerskoszt-, húsmentes-, makrobiotikus-, és bármilyen más diéta, amely kevés zsiradékot és sok zöldséget, gyümölcsöt tartalmaz. Jól hasznosítja szervezeted a gabonát is. Oda kell figyelned azonban, hogy minden tápanyagot megkapjon a szervezeted, és elegendő legyen a fehérje beviteled vagy fehér húsokból vagy tejtermékből, illetve hüvelyesekből, gabonákból.

Vegyes típus

Azt hihetnénk, hogy nekik a legkönnyebb, pedig nem. A vegyes típus csak bizonyos fajta szénhidrátokat és bizonyos fajta fehérjéket tud jól hasznosítani, ezért meg kell tanulnia, mire hogy reagál a szervezete. Egy ideig folyamatosan figyelnie kell, mitől esik le az energiaszintje, vagy mi vált ki farkaséhséget, ez alapján tudja szortírozni a számára megfelelő ételeket. Ebbe a típusba tartoznak azok, akik azért szívesen eszik a husikát, de vigyázniuk kell a csokival, ide sorolhatóak akik könnyen híznak, ha elengedik magukat, de a sporttal könnyen vissza is fogynak.


Milyen diéta:

Ha ide sorolod magad, a  Mediterrán-, South Beach-, Zóna-, Perricone-, és az úgynevezett „kiegyensúlyozott diéták” passzolnak hozzád. Ugyanakkor a vegyes típusnak nem szabad teljesen a megadott ételekre hagyatkoznia, azon belül is érdemes válogatni a test visszajelzései alapján.

(Forrás: Nana)

Közeleg a Húsvét. Vitalitásunk erősítéséhez, megőrzéséhez, testi-lelki egyensúlyunk biztosításához szükségünk van a feltöltődésre. Kényeztesse magát a SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban. Szakembereink segítik Önt abban, hogy testileg lelkileg megújulva, tavaszi energiával feltöltődve, boldogan várja az Ünnepeket.

Szeretettel várjuk

Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (+3630) 828-5184. www.slimfitt.hu

 
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni hírlevelünket kattintson IDE.