Akciók

Harmónia Napok >
Törzsvásárlói ajánlat >
Masszázs >

Kedves Vendégeink!

Szokásunktól eltérően fittpercek hírlevelünkben nem tanácsokat, észrevételeket hanem az Egészségnapon tartott promóciónkon készült képeket, a sorsolás nyerteseit valamint októberben tartandó nyílt napunkra szóló meghívásunkat osztjuk meg Önökkel.

Bejelentkezés a nyílt napra: 0630-828-5184

Várjuk kedves Vendégeinket a SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban.

Slim Fitt Csapat

NYÍLT NAPOK A SLIM FITT SZALONBAN

Ez biztosan Önnek szól. Ha már járt nálunk, akkor most jelentős kedvezményekkel vásárolhat szolgáltatást saját maga vagy szerettei részére. Ha még nem járt nálunk, akkor „belekóstolhat” a kezelések relax élményébe, stresszoldásba, kényeztetésbe.

Az alakformálás és arcfiatalítás területén megszerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani minden kedves érdeklődővel. Ennek elősegítésére nyílt napokat szervezünk a SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban 2010. október 15-16-án. A nyílt napokon értékes ajándékokkal és akciókkal várjuk az érdeklődőket.

Ingyenes állapotfelmérés, testanalízis

Minden kedves vendégünk részére ingyenes testanalízist végzünk, melynek során a szervezet részéről a számítógépes technikát alkalmazó állapotfelmérő gép felé átadott bioenergia kiértékelését végzi a testanalizátor majd az eredmények nyomtatott formában átadásra kerülnek az Ön részére. A mérés tartalmaz területenként mért zsír %-ot, izomtömeget, hidratáltsági, erőnléti eredményeket, általános fizikai kondíciót.

Ingyenes test és arckezelések

A nyílt napon teljesen ingyenesen minden kedves résztvevő Vendég egy teljes kezelést kap ajándékba az általa kiválasztott szépségipari géppel. (tekintettel az ULTRASHAPE technológia igen magas anyagköltségére, ezzel az eszközzel csak érzeti próbakezelést tudunk biztosítani 15 impulzus erejéig) A választott kezelést a nyílt napra történő bejelentkezéskor tudják kedves Vendégeink jelezni. A gépekről bővebben honlapunkon tájékozódhat. (www.slimfitt.hu)

Szépségipari gépek bemutatása

Minden kedves érdeklődőnek bemutatjuk szépségipari technológiánkat, mely az alakformálás és arcfiatalítás területén kimagasló eredményeket tudhat magáénak.

Bérletvásárlási akció

A nyílt napon minden bérlet 100.000,-Ft-ig 15%-os, 100.000,-Ft felett 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, valamint az ACCENT XL rádiófrekvenciás kezelés 12 alkalmas bérletben történő vásárlása esetén a kezelés nyirokmasszázzsal együtt most 150.000,-Ft (eredeti ár: 200.000,-Ft). A kedvezményes bérletvásárlást minden kedves Vendégünknek biztosítjuk aki a nyílt napon jegyeztet elő bérletet és azt legkésőbb október 20-ig megvásárolja.

Ajándékutalvány vásárlási akció

Minden ajándékutalvány 20% kedvezménnyel kapható a nyílt napon.

Minden résztvevő értékes ajándékot kap. az első 25 jelentkezőnek külön arcmasszázs ajándékkal kedveskedünk.

PROMÓCIÓ az Erzsébetligeti Uszoda Egészségnapján

A XVI. kerület hagyományai közé tartozó Kertvárosi Vigasságok rendezvénysorozat részeként az Erzsébetligeti Uszodában Sport és Egészségnapokat tartottak 2010 szeptember 26-án.

A SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalon a látogató Vendégeknek ajándékutalványokkal és kedvezményes bérletvásárlási lehetőségekkel kedveskedett. Az érdeklődőknek tájékoztatást nyújtottunk a Szalon tevékenységéről, az egészségmegőrzés fontosságáról.
Az elhízás korunk népbetegsége. Mindenkinek saját felelőssége egészségének megőrzése. Ebben segít minden kedves Vendégének és érdeklődőnek a SLIM FITT Szalon. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával segítjük, támogatjuk mindazokat akik szeretnének karcsúbbak, egészségesebbek vagy csak szebbek lenni.

A sorsoláson kettő szerencsés nyertes 30.000,-Ft értékű SLIM FITT ajándékutalványt nyert.

Nyerteseink: Kármán Györgyné, Ács-Szabó Zsuzsanna

Promócióról készült képek:    

Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYASZTÁS, FOGYÓKÚRA - ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. Fogyasztó Szalon

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyókúra Szalon XVI-XVII. kerület

Méregtelenítés, fogyás hatékonyan - Fogyás tippek, ötletek tanácsok
Testkezelés Arckezelés Fogyás - SLIM FITT FOGYASZTÓ SZALON - Fogyasztó gépek