Akciók

Slim Fitt Akció
Törzsvásárlói ajánlat
Masszázs
Ajándékutalvány

Kedves Olvasó!

A SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalon havi hírlevele a Fittpercek, egészséges életmóddal, szépségápolási és fogyókúrás tanácsokkal segíti Önt eligazodni a szépségipar rejtelmeiben. Szalonunk májusban már két éve áll minden kedves vendégünk szolgálatára. Közelgő születésnapunk alkalmából - az Önök igényeinek mind teljesebb kielégítésére - bővítettük Szalonunk szolgáltatásait. Fittperceink keretében szeretnénk megismertetni Önöket - már elérhető - új technológiáinkkal.

Várjuk Önt is Vendégeink közé!

ULTRASHAPE

Egy forradalmian új, sebészet nélküli zsírlebontó technológia Az UltraShape Contour-1 berendezés jelenleg az egyetlen a piacon, mely nagyenergiájú fókuszált ultrahang technológiával rendelkezik. Alapvetően különbözik az összes szokásos testkarcsúsító eljárástól, mivel azok lényege elsősorban a zsírdepók, illetve a zsírsejtek méretének csökkentése. Az UltraShapeT akusztikai energiájának hatására a zsírsejteket képesek vagyunk véglegesen megsemmisíteni, melyek azután a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak.
A berendezés által létrehozott speciális ultrahang impulzusokat a szabadalmaztatott kezelőfej fókuszálja, és juttatja el a zsírszövet mélyére. Az intenzív ultrahang impulzusok akusztikus energiája a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és szelektív mechanikai hatást idéznek elő. Ennek eredményeképpen a zsírsejtek sejtfala felhasad, a bennük lévő triglicerid szétfolyik és a szövetközi folyadékba kerül. Innen a szervezet keringési és nyirokrendszerén keresztül fokozatosan távozik a szervezetből. A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták (falósejtek) gondoskodnak. Az UltraShape módszer szelektív, és teljesen biztonságos. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy kizárólag a zsírsejtekre hat, sértetlenül hagyva a környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és nyirokrendszer.

A biztonság és az eredmény kombinációja

1. Az első klinikailag igazolt hatású testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen műtétmentes megoldást, látványos és hosszan tartó eredményekkel.
2. A zsírszövet vastagságának csökkenése és a testméret csökkenés szintén klinikailag igazolt.
3. Szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül történik.
4. Egyetlen kezelés után átlagosan 3-5 centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható.
5. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető.
6. Szövettanilag és klinikailag bizonyított, hogy az eljárás szelektív. Kizárólag a zsírszövet szétroncsolását és oldását idézi elő, a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek és kötőszöveti elemek károsítása nélkül.
7. Három kezelésből álló kúra a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi.
8. A páciensek túlnyomó többségénél semmiféle fájdalom vagy kellemetlenség érzet nem volt tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban.
9. A normál vér- és vizeletvizsgálati eredmények bizonyították a szervezet természetes útjain megvalósítható biztonságos zsíreltávolítást. Klinikai vizsgálatok és kezelések százezrei igazolják, hogy sem a vérzsír tartalom emelkedése, sem a máj igénybevétele nem emelkedik jelentősen, éppen a szervezet kiválasztó rendszereinek két, három hetes zsírfeldolgozó folyamatából adódóan.
10. Az egyéb testi rendszerekre és szervekre vonatkozóan nincs károsító hatás.

SORISA IMPACT

Zsírlerakódások csökkentése

Kavitáció-ultrahang

Kavitáció-ultrahang más néven akusztikus hullám, azaz vibráló hanghullámok, melyek szétrobbantják a zsírsejteket, elpusztítják az adipocitákat. Már az első kezeléssel mérhető körméret csökkenés érhető el!

Elektroporáció

Az elektroporáció vagy tű nélküli mezoterápia, egy közepes frekvenciájú áram, mely lehetővé teszi, hogy a bőr mikropórusain keresztül a sejt membránjait megnyitva hatóanyag juttatható be (ionizált és nem ionizált hatóanyagot valamint nagyobb molekulaméretet egyaránt).

A kavitáció javallatai:

. Helyi zsírlerakódás
. Cellulit
. Testszobrászat

Az elektroporáció javallatai:

. Lokalizált zsírlerakódás
. Cellulit
. Testszobrászat
. Feszesítés

A technológiák alkalmazási lehetőségei:

. Kavitáció önállóan
. Elektroporáció önállóan
. Kavitáció és elektroporáció együttesen

Heti egy kezelés javasolt, összesen 6-12 kezelés, kúraszerűen. A kezelések után mindig alkalmazunk nyirokmasszázst, mely a természetes elvezetési folyamatokat támogatja, segíti elő.

. Az egyedüli készülék, mely a kavitáció elektroporációval kombinálja
. Biztonságos és Hatékony megoldás a zsírdepók és a cellulit ellen.

KOZMETIKAI ÚJDONSÁGOK MESOESTETIC
Mesoestetic professzionális hatóanyagcsalád

A mesoestetic professzionális kezelései és otthoni ápolási termékei a technológiailag legfejlettebb kozmetológiai kezeléseket és ápolást kínálják a piacon. Tudományosan kifejlesztett, magas hatóanyag-tartalmú készítményivel a mesoestetic bizonyított eredményeket nyújt.

Az elmúlt 15 évben a mesoestetic kiemelkedő minőségű kozmetikai és kozmetológiai kezelések és termékek kutatására, fejlesztésére és gyártása specializálódott. A kozmetikai és kozmetológiai ipar egyik vezetőjeként és úttörőjeként a mesoestetic gyors és hatékony eredményeket garantál.

A mesoestetic márka repertoárjában szerepelnek a meglepően gyors eredményeket hozó otthoni ápolásra szolgáló termékek (melyeket olyan ismert személyiségek is vásárolnak, mint Madonna vagy Jennifer Aniston), a professzionális kezelőprogramok, öregedésgátló kezelések, anitcellulit megoldások, illetve az orvosi tisztaságú mezoterápiás ampullák.

A SLIM FITT Alakformáló és Wellness Szalonban elérhető MESOESTETIC nagykezelések:

COSMELAN
kozmetikai nagykezelés a bőrhibák ellen

A mesoestetic márka világszerte vezetőnek számít a pigmentfolt kezelésben. A legismertebb kezelőprogramja a Cosmelan / Dermamelan pigmentfoltkezelő szettek, mely egyedülálló módon oldja meg a sokak számára problémát jelentő pigmentfoltok eltüntetését. A Cosmelan Active / Dermazelan aknekezelő szettekkel akár a felnőttkori akne is kezelhető.

MESOECLAT és RADIANCE
kozmetikai nagykezelések a bőr öregedése ellen

A Mesoeclat és a Radiance BX botox jellegű programmal látványosan csökkenthetők a ráncok és feszesedik a bőr. A nagykezelés eredménye a kezelést követően azonnal szembetűnő, ám a tartós hatás érdekében további 4 hétig szükséges az otthoni arcápolás a nagykezelés által bejuttatott hatóanyagok által elért eredmény kiteljesedéséhez.

Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés

SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYASZTÁS, FOGYÓKÚRA - ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. www.slimfitt.hu

Várjuk mielőbbi bejelentkezését!
SITEMAP
Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyókúra Szalon XVI-XVII. kerület
FŐOLDAL KERDEZZEN KAPCSOLAT FITTPERCEK

Méregtelenítés, fogyókúra hatékonyan - Fogyás tippek, ötletek tanácsok