Akciók

Napsugár Akció >
Törzsvásárlói ajánlat >
Masszázs >
Ajándékutalvány >
Hamarosan itt a nyár, megkezdődik a strandszezon. Mindannyian igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a legjobb formába kerülni. A tavasz kezdetén bizonyára sokan végeztünk tisztító, -méregtelenítő kúrákat, figyelmünk és érdeklődésünk egyre többet időzött egészségünk és külső megjelenésünk körül. Elszántságunk és kitartásunk sokszor önmagában elegendő a sikerhez, ami hatalmas önbizalmat ad. Ám mi nők - és vallják be a férfiak is - mindig találunk valami oda nem illőt, valamit amin még javítani, szépíteni kellene. A lényeg sokszor a részletekben rejlik, ezért a Fittpercek most az apróbb szépséghibák kezelési eljárásaival ismerteti meg Önöket.

Szeretettel várjuk szalonunkban!
Slim Fitt Csapat

APRÓ SZÉPSÉGHIBÁK

TOKA

A toka az áll alatt elhelyezkedő zsírlerakódás következtében kialakuló plusz redo. Lehet alkati tulajdonság, képződhet hízás- testsúlygyarapodás kapcsán, valamint képződhet a nyak bőrének megereszkedése, petyhüdtsége következtében is. A toka eltüntetésére legáltalánosabban elterjedt nézet a plasztikai sebészeti beavatkozás. A műtéti eljárás során el kell fogadnunk mindazokat a rizikófaktorokat, mellékhatásokat melyek a műtéti eljárások velejárói.
A szépségipari berendezések területén azonban találunk alternatívát, igaz, hogy a kezelés sikerességéhez sokkal nagyobb önfegyelemre, akaraterőre és kitartásra van szükség mintha plasztikai sebészhez fordulnánk. Azonban a szépségipari eljárások kockázat és fájdalommentesek, nincs szükség lábadozásra, utókezelésre, nincsenek mellékhatások és nincsenek rosszul sikerült "eredmények". Az AlmaLasers Ltd. által megalkotott ACCENT XL nagyteljesítményű (kategóriájában egyedülálló, 300 Watt teljesítményre képes) rádiófrekvenciás szépségipari berendezés segítségével a toka zsírrétege megbontható, tömöríthető. A megbontott és a nyirokrendszeren keresztül kiválasztott zsír helyén megereszkedett bőr is kezelhető rádiófrekvenciás technológiával. A bipoláris technikát alkalmazó kezelőfej segítségével végzett kezelések hatására a bőr feszesedik, a kollagén termelés fokozatosan nő. A kezelések eredményei 3-4 kezelést követően szembetűnőek és jól láthatóak. A folyamat valóban lassabban megy végbe mintha plasztikai sebészhez fordulunk, azonban a nem invazív eljárás minden előnyét megtartja.


DEKOLTÁZS

A kor előrehaladtával bőrünk veszít nedvességtartalmából, kollagén termelésünk lassul, a bőr megereszkedik és veszít feszességébol, tónusa gyengül. Ennek következtében kialakulnak az először még nem szembetűnő, majd az idő múlásával egyre zavaróbban jelentkező, szépségápolási termékekkel már nem eltüntethető ráncok.
Vannak akik csak az arc öregedésének késleltetését tuzik ki célul, és vannak akik a dekoltázsra is több figyelmet szánnak. A szép dekoltázs vonzza a szemet, a no egyik legszebb, legtöbbet látható testrésze. A dekoltázs ápolása emiatt kiemelkedően fontos, hiszen sok mindent elárul rólunk. A bőr rugalmasságának fokozatos elvesztése, a ráncosodás ellen is hatékony kezelést kínál az ACCENT XL bipoláris technikája. A fájdalommentes 30-40 percig tartó "melegmasszázs" segítségével minden egyes kezelés után szebb és jobb eredménnyel leszünk "kénytelenek" szembesülni.
Az ACCENT XL megoldja ezt a problémát akár akarjuk akár nem. Hatására nő a kollagén termelés, tömörödik a bőr alatt felhalmozódott zsír, eltávozik a méreganyag. A kezelés hetente egyszer végezhető, az eredmény eléréséhez kortól és bőrtípustól függoen 4-8 kezelés szükséges.

Nincs szükség drasztikus beavatkozásra ahhoz, hogy bőrünk állapotát jelentosen javítsuk. A kezelések mellé francia eredetu, kiváló minőségű, természetes összetevőkből megalkotott ALGOTHERM, tengeri algás készítményeket ajánlunk, mellyel kiegészíthetjük a kúrát, fokozhatjuk a hatást, gyorsabban elérhetjük a kívánt eredményt.


TÉRD

Sokan vagyunk akik minden részletre szeretünk odafigyelni. A térd felett kialakuló zsírpárnák szinte semmilyen testmozgással nem tüntethetőek el. Ezen a területen a legnehezebb életmódváltással, testmozgással eredményt elérni. A térd azonban a téli szezon kivételével szinte mindig látható. Figyelemmel kell lenni arra is, hogy a csontozat miatt a kialakult zsírpárnák fokozottan láthatóak. Ha előrehajolunk és combunkat megfeszítjük, úgy jól megfigyelhető a lerakódott zsír. Alkati és edzettségi állapottól függően e gyakorlat elvégzése nélkül is jól felmérhető, hogy szükségünk van e korrekcióra ezen a területen.
Az ACCENT XL unipoláris és bipoláris technika erre is nyújt megoldást. Az unipoláris kezelések során a megbontott zsír - napi 2-3 liter folyadék bevitele mellett - a nyirokrendszeren keresztül távozik szervezetünkbol. Az unipoláris kezeléseket bipoláris kezelések követik, melyek a bőr feszesítését célozzák meg. A kis területen gyorsan és hatékonyan működnek az ACCENT XL kis méretu kezelőfejei, melyek segítségével hőtérfogatnövelést hozunk létre a zsírszövetben. A mobilizált zsír eltávolítása után a bipoláris technika a bőr alatt 1-2 mm mélyen fejti ki hatását, feszesíti a bőrt, fokozott kollagén termelésre ösztönzi a szervezetet. Az eredmények már 2-3 kezelést követően elérhetőek és maradandóak. Az ACCENT XL kezeléseket követően a fokozott kollagén termelés nem áll le, emiatt az eredmények hosszú távon megtarthatóak akár fenntartó kezelések nélkül is.

ÚJDONSÁG

A kezelések eredményességét javító ALGOTHERM iszappakolásokat is kínálunk vendégeinknek. A francia eredetű ALGOTHERM termékek háromféle tengeri algát, tengervizet tartalmaznak, természetes összetevőik elősegítik a szervezet méregtelenítését. Kiválóan alkalmazható fogyókúra, tisztítókúra kiegészítésére valamint jelentosen megnöveli az alakformáló és feszesítő kezelések eredményességét. Az iszappakolás 4 kezelést tartalmazó kúra, melyet a havi ciklust követő héten célszerű alkalmazni. A kezelések kétnaponta végezhetőek.

borfeszesítés, arckezelés, kozmetika
NÉHÁNY GONDOLAT A KALÓRIÁKRÓL

A táplálék voltaképp energiaforrás, "üzemanyag". Energiatartalmának közhasználatú mértékegysége a hőtanból ismert kalória, hivatalos mértékegysége, a joule (1 joule = 4,2 kalória.) 1 kalória az a hőmennyiség, amely 1 gramm víz hőmérsékletét 1°C-kal emeli. Mivel ez igen kis mennyiség, a táplálék energiatartalmát rendszerint kilokalóriában (illetve kilo joule-ban) adják meg. 1 kilokalóriányi hővel 1 kg víz hőmérsékletét lehet 1°C-kal emelni.

A legfontosabb étrendi energiaforrások a szénhidrátok és a zsiradékok. A szénhidrátok (a növények magvaiban, gumóiban raktározott keményítő és a cukrok) gabonafélékben, magvakban, gyökérzöldségekben és gyümölcsökben találhatók meg, mindenekelőtt a szárított gyümölcsökben, a hüvelyesek termésében és a diófélékben, mogyoróban. Emellett szénhidrátforrás az összes cukrozott étel, de a hús, valamint a tej és minden tejtermék is.

Zsírt szolgáltatnak a vörös húsok, a tejtermékek, a margarin, az olajos húsú halak és az olajos magvak. Ezeket a tápanyagokat táplálkozási szempontból két fő csoportba osztjuk: a telített és a telítetlen zsírsavakat tartalmazó zsírok csoportjába. A telített zsírsavakban gazdag rendszerint állati eredetű (húsban, tejtermékekben előforduló) zsírokból nem ajánlatos nagy mennyiséget fogyasztanunk. Helyettesítsük őket telítetlen zsírsavakban gazdag növényi olajokkal. A szénhidrátok gyorsan hasznosítható energiaforrások, amelyek a máj és az izmok sejtjeiben, glikogén formájában raktározódnak. Ezekből a tápanyagokból azonban szervezetünk nem tud olyan hatalmas raktárakat képezni, mint a zsírokból, ezért testünk fő energiaraktárait a zsírszövet alkotja.


A zsírokban kevés az oxigén, így elégetésük során különösen sok energia szabadul fel. 1 gramm zsír energiatartalma körülbelül a kétszerese 1 gramm szénhidráténak. Ne feledkezzünk meg azonban arról, hogy a szénhidrátok azonnal hasznosítható energiával látják el a szervezetet, ezért választanak a sportolók a zsírok helyett inkább szénhidrátokat, ha szervezetüknek gyors energia-utánpótlásra van szüksége.

Mint láttuk, az étrendi fehérjetöbblet szintén zsír formájában, raktározódik, és energiaforrásként szolgál. Ám ha a zsírraktár túl nagy, azaz ha elhízunk, erőnlétünk nemhogy nem javul, de egyenesen romlik, mert a súlytöbblet megterheli a szervezetet.

A szervezet napi kalóriaigénye nemtől, kortól, a végzett tevékenységtol, a testsúlytól, az éghajlattól és egyéb tényezőktől függően tág határok között változik. Az alapanyagcsere - a szívműködés, a légzés és a többi alapvető élettani folyamat fenntartása - becslések szerint - felnőtteknél percenként 1 kilokalóriát, azaz naponta 1440 kilokalóriát igényel, bár ez egyénenként változó. Minden fizikai tevékenység növeli ezt a kalóriaszükségletet: már az is, ha fölkelünk az ágyból, s még inkább az olyan megerőltető tevékenységek, amilyen az úszás vagy a kerékpározás. Szokásos tevékenységeink átlagos életmód mellett 800-1200 kilokalóriával növelik napi kalóriaszükségletünket. A növésben lévő szervezetnek is többletenergiára van szüksége. Testsúly kilogrammonként a legtöbb energiát első életévünkben használjuk fel, de a serdülőknek is fokozott bevitelről kell gondoskodniuk.


Alma Lasers Accent * LPG gép * Ultratone Futura Tone * Alpha Oxy Led Spa * Testkezelés * Arckezelés * Hangfrekvenciás zsírbontás * Fogyás * Fogyókúrás tévhitek * Méregtelenítés
SLIM FITT ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON - FOGYÁS, FOGYASZTÁS, FOGYÓKÚRA - ZSÍRBONTÁS
1165 Budapest, Veres Péter út 110. (Mátyásföld repülőtér, HÉV megálló). Bejelentkezés, információ: (06 30) 828-5184. www.slimfitt.hu

Fogyókúrás tippek, tanácsok: Fogyókúra Szalon XVI-XVII. kerület

Méregtelenítés, fogyókúra hatékonyan - Fogyás tippek, ötletek tanácsok