Innovatív nyomásterápia nyirokmasszázzsal
Dr Life hullámmasszázs
 

A Doctor Life hullámmaszázs kezelőegységei 12 kamrásak, az eredmények maximalizálása érdekében. A kezelőegység egy speciális, a lábfejtől a mell alatti területig terjedő teljes kompressziós ruha, mely egyedülálló kezelési lehetőségeket biztosít.

A hullámmasszázs során, testreszabottan, az Ön igényeinek megfelelően állítható be a kívánt terület kezelése masszázs kompressziós vagy szorító kompressziós eljárással. Speciális terápiás alkalmazásokra és az eredmények fokozására adnak lehetőséget a fordított kompressziót alkalmazó programok, melyek felülről a lábfej irányába haladnak.

Az egyes kamrák nyomása akár külön-külön is beállítható, mely lényeges, ha valamely testrészre - például ízületi gyulladás okán - alacsonyabb kompressziós nyomást kívánunk gyakorolni. A kezelések alkalmazásával jelentősen élénkül a nyirokrendszer és a vérkeringés, mely hatékonyan segít a zsírbontó kezelések során megbontott méreganyagok kiválasztásában.

FŐOLDAL AKCIÓK ALAKFORMÁLÁS ARCKEZELÉSEK KOZMETIKA ÁRAK KAPCSOLAT FITTPERCEK GALÉRIA
SlimFitt
ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON
© Copyright 2008 - SLIMFITT Stúdió - Narancsbőr kezelés - Bőrfeszesítés - Ránctalanítás - Zsírégetés - Arcfiatalítás - Minden jog fenntartva