Kavitációs ultrahanggal a zsírdepók ellen
Cavi Jet
 

Kavitációs ultrahang a szépségiparban.
A legfejlettebb ultrahang technológiák mindegyikét egyetlen egységes rendszerben magába foglaló berendezés, amely a legmagasabb ultrahang-evolúciót képviseli a testzsír bontás, alakformálás, és a cellulit kezelésére. Egyedülállóan tartalmazza a lineáris és fókuszált kavitációs zsírbontó technológiát, a nagy intenzitású fókuszált ultrahangot és az alacsony frekvenciájú ultrahangos fogyasztást. A kavitációs hatás lényege: A kavitáció egy fizikai jelenség, amely során a nyomásviszonyok megfelelő változása a folyadékokban buborékképződést hoz létre. A CAVI JET kezelő berendezés ultrahang energiájának hatására a zsírsejtek belsejében tömeges mértékben képződnek mikro-buborékok. A parciális nyomásváltozások hatására a buborékok berobbannak, és az egymást erősítő lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a nyirokrendszeren és vénás keringésen keresztül távozik. A kezelés fájdalmatlan, az eredmények már 2-3 kezelés után szembetűnőek.


A kavitáció javallatai:
       Helyi zsírlerakódás
       Cellulit
       Testszobrászat
       Lokalizált zsírlerakódás
       Feszesítés

Heti egy vagy kettő kezelés javasolt, összesen 6-12 kezelés, kúraszerűen. A kezelések után minden esetben nyirokmasszázst alkalmazunk, mely a kezeléssel megbontott zsír illetve salakanyagok elvezetését gyorsítja meg.

FŐOLDAL AKCIÓK ALAKFORMÁLÁS ARCKEZELÉSEK KOZMETIKA ÁRAK KAPCSOLAT FITTPERCEK GALÉRIA
SlimFitt
ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON
© Copyright 2008 - SLIMFITT Stúdió - Narancsbőr kezelés - Bőrfeszesítés - Ránctalanítás - Zsírégetés - Arcfiatalítás - Minden jog fenntartva