Test és lélek együtt szépül
LPG Lipomassage
 

A kezelés során a kezelőfej hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően. A program intenzitása személyre szabható.
A cellulit, azaz narancsbőr a mai kor esztétikai népbetegsége. Mivel a nyirokrendszernek nincs olyan motorja, mint a keringésnek a szív, a nyirokkeringés helyreállításának egyetlen módszere létezik, a nyirokmasszázs. Ez a titka a cellulit kezelésének. A masszázs a salakanyagot és a vizet kimaszírozza a cellákból, a nyirokkeringés segítségével pedig kiürül a szervezetből. Csökken, illetve megszűnik a cellulit, emellett keresztmetszeti fogyás tapasztalható, feszesebbé válik a bőrfelszín és elsimulnak a ráncok. Ezzel a módszerrel a striás csíkokat is halványítani tudjuk. A kezelési idő általában 35 perc. A kezeléshez minden kedves vendégünk saját testkezelő ruhát kap. Ez a vékony és rugalmas anyagból készült, szorosan a test vonalát követő LPG bodywear biztosítja a kellő diszkréciót és higiéniát.

A kezelés sikere fokozható:

  • Méregtelenítéssel (diéta, Alpha Oxy LED SPA kezelés, szauna)
  • A kezeléseken való rendszeres megjelenéssel (heti kettő vagy három alkalom)
  • Megfelelő folyadékbevitellel (napi három liter tea vagy víz)
  • Egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással
  • A kúra alatt alkoholt fogyasztani nem ajánlott annak magas szénhidrát tartalma és toxikus hatása miatt.
FŐOLDAL AKCIÓK ALAKFORMÁLÁS ARCKEZELÉSEK KOZMETIKA ÁRAK KAPCSOLAT FITTPERCEK GALÉRIA
SlimFitt
ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON
© Copyright 2008 - SLIMFITT Stúdió - Narancsbőr kezelés - LPG Cellulit Kezelés - Lipomasszázs - Nyirokmasszázs - Méregtelenítés