Gyönyörű alak és feszes bőr
MAGICpolar TM

A MagicpolarTM a legfejlettebb valódi hexapoláris rádiófrekvenciás technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. A kezelések eredményeképpen nagy erőkifejtés nélkül válhatunk meg a szervezetükben jelenlévő felesleges zsírtól, formálhatjuk bizonyos - esetleg genetikailag adott - testrészeinket, melyet eddig esetleg semmilyen diétával vagy tornával nem voltunk képesek átalakítani. A hexapolaris fejjel történő kezelés során, a bőrfelszín megfelelő felmelegítésével és ennek a bőrhőmérsékletnek a kezelés során történő fenntartásával energiamennyiséget juttatunk a zsírszövetbe. A bőrfelszín melegítése során elért hő a zsírszövetben sokkal magasabb értéket képvisel.
Ezen a hőmérsékleten roncsolódik a zsírsejt, és a benne lévő zsír a nyirokrendszerbe kerül. Napi három liter folyadék (cukormentes tea, víz) elfogyasztása mellett, szervezetünk nyirokrendszere kidolgozza magából ezt a zsírt és további jelentős salakanyag mennyiségtől szabadít meg bennünket. A rádiófrekvenciás kezelést követően minden esetben nyirokmasszázst végzünk. A hexapolaris fejek alkalmazása során a bőrfelszín hőmérsékletétől függően változik a rádiófrekvencia behatolási mélysége, ezáltal nem csak a zsírbontás területén hanem a bőrfeszesítés és cellulit kezelés területén is kiemelkedően eredményes. A kezelések serkentik a szervezet kollagén termelő képességét, megújítva ezzel bőrünk szerkezetét. A friss kollagénnel ellátott szövet rugalmas, feszes és jó tónusú lesz. Eredményeképpen a bőr megújul, rugalmasabb, jobb tónusú, ránctalanabb lesz. Kiválóan alkalmas cellulit vagy más néven narancsbőr, helyi zsírdepók, általános elhízás, megereszkedett bőr kezelésére. A kezelés eltérően más rádiófrekvenciás készülékek álatl okozott kellemetlen kezelésérzetektől, teljesen fájdalommentes.

Előnyök:

1. Maximális hatékonyság és biztonság fájdalom nélkül.
2. Fényterápiával kiegészített fejlett, multipoláris rádiófrekvenciás technológia.
3. Azonnali, optimális kezelési eredmények.
4. Változatos kezelési lehetőségek 3 különböző méretű kezelőfejjel.
FŐOLDAL AKCIÓK ALAKFORMÁLÁS ARCKEZELÉSEK KOZMETIKA ÁRAK KAPCSOLAT FITTPERCEK GALÉRIA
SlimFitt
ALAKFORMÁLÓ ÉS WELLNESS SZALON
© Copyright 2008 - SLIMFITT Stúdió - Testkezelés | Alakfomáló gépek - Fogysztó szalon - Alakformálás - Minden jog fenntartva